Har du et forbrukslån utstedt av en drivstoffkjede så kan du få unike rabatter på de bensinstasjonene i den aktuelle kjeden. Men, det er noen forbrukslån som gir deg fordeler når du handler i mange bransjer. Disse fordelene kan være rabatter eller cash-back på kjøp. Cash-back gir deg penger tilbake på alt du handler for, så lenge kjøpet passer inn under en av bransjekodene omfattet av cash-back fordelen. Sjekk dette på forhånd så du sparer mest mulig penger når du bruker kortet,

Hvordan søke forbrukslån

Forbrukslån søker du om hos det enkelte kredittkortselskapet. Du kan benytte deg av en sammenligningsside til å finne kredittkort, som er spesialtilpasset drivstoffkjøp, men det andre veier mot målet også. Har du god tid og liker å se på detaljene, er det en mulighet å oppsøke hvert enkelt kredittselskap for å lese gjennom vilkår, betingelser, fordeler og kostnader. Dette er en tidkrevende operasjon, men absolutt en mulighet for de som klarer å holde tunga rett i munnen.

Det er mange aktører på markedet, som tilbyr kredittkort med fordeler, så et tredje alternativ er å benytte et mellomledd til å finne riktig kredittkort til deg. Et slikt mellomledd kalles for finansagent, og innebærer at du gir fra deg noen opplysninger om deg og din økonomi. De vil så sende ut en søknad til alle bankene de har samarbeidsavtale med. Eventuelle lånetilbud vil du så få servert, uten at du har løftet en finger.

For søknad om billig forbrukslån kan du bruke https://loans.no