Kristiansen SRM er et kombinert forlag og reklamebyrå.

Selskapet ble etablert som et enkeltpersonforetak i 2010 og som aksjeselskapet januar 2021. Vi holder til i Kristiansand.

Kristiansen SRM leverer tjenester innen salg, reklame og media, slik forkortelsen i firmanavnet står for.

Gode ideer er enkelt. Omsetning er et valg.

Hvem står bak?

Daglig leder er Steinar Kristiansen (f. 1980) fra Flekkerøy.

Steinar er utdannet journalist fra Mediehøgskolen Gimlekollen og var i mange år aktiv politiker som blant annet fylkestingsrepresentant i Vest-Agder, bystyrerepresentant i Kristiansand kommune, vararepresentant til Stortinget og politisk rådgiver for ordføreren i Kristiansand.

Vi har utgitt en rekke bøker gjennom årene, både egne og andres titler.

Som markedsføringsoppdrag for kunder har vi blant annet publisert nettsider, produsert kataloger og brosjyrer, samt tatt på oss ulike salgsoppdrag. Gjennom en årrekke har vi levert kryssord og underholdningsstoff til den norske dagpressen og andre aviser/tidsskrifter. Vi tar jevnlig på oss oppdrag som innholdsprodusenter.

Det er en tid for alt.

Ditt budskap fortjener de beste verktøy. Vi hjelper deg å velge.

Medlem av NFFO

Daglig leder Steinar Kristiansen er medlem av Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening. NFFO er en fagforening for sakprosaforfattere og oversettere av sakprosa som organiserer 5.200 medlemmer.

Les mer om NFFO her.

Fagansvarlig for Store Norske Leksikon

Daglig leder Steinar Kristiansen er fagansvarlig for Store Norske Leksikon for blant annet kategoriene «Kristiansand«, «Kriminalsaker» og «Delstater i USA«. For leksikonet har han også bidratt som tekstforfatter til artiklene «Kristiansand«, «Kaptein Sabeltann«, «California«, «Liland-saken» og en mengde andre artikler.

Les mer om Store Norske Leksikon her.